Personal Intensive Treatment met massages en diepe ontspanning
(Her)ontdek jouw zelf, jouw kracht en jouw bezieling. Dit halve dagprogramma is het ultieme geschenk aan jezelf, vooral als je voelt dat je uit balans raakt of bent. Je wordt heerlijke verwend met een weldadige ayurvedische massage, een ayurvedische lunch, persoonlijk ademtherapie om meer in contact te komen en een intensieve geleide meditatie, Yoga Nidra, die je bij diepere lagen van je bewustzijn brengt.

Massage, ademtherapie en Yoga Nidra
Deze 4 uur durende verzorgende en liefdevolle begeleiding begint met een uitgebreide weldadige en ontspannende ayurvedische massage. Daarna staat er speciaal voor jou een versbereide lichte, ayurvedische lunch voor je klaar. De behandeling wordt voortgezet met een ademtherapie die je helpt om weer contact te maken met je zelf, je leven, je kracht, je energie, je bezieling. Deze intensieve sessie wordt afgesloten met een helende Yoga Nidra beoefening. Deze lange, liggende geleide ontspanningsoefening brengt je in diepere regionen van je bewustzijn en geeft je de mogelijkheid om diep van binnen een positieve transformatie te ervaren.

Ontspanning tegen stress en verminderde innerlijke kracht
De Personal Intensive Treatment is voor iedereen aan te bevelen, met name voor mensen die last hebben van spanning, stress, verminderde innerlijke kracht, burn-out, lage energie, tijdelijke emotionele of psychische disbalans en voor iedereen die een warme verzorgende hand kan gebruiken.

Door: Vonny du Maine
Duur: 4 uur. Kosten: € 250

Het Heart to Heart Centrum is een begrip in het Gooi voor een Personal Intensive Treatment. Het Centrum is gevestigd in Bussum, ligt tussen Huizen en Naarden en nabij Laren, Blaricum en Hilversum.